Tentoonstelling Verrassend Nicaragua wegens succes verlengd

Sinds 9 mei kunt u de tentoonstelling Verrassend Nicaragua van Stedenband Helmond San Marcos en Nica Friends uit Asten bewonderen in Wijkhuis Westwijzer. Al vele bewoners van Helmond en omgeving hebben dit gedaan. En we zijn blij te mogen aankondigen dat deze tentoonstelling wegens succes is verlengd.

We krijgen zeer positieve reacties op de fotocollages die in de gangen van de Westwijzer hangen. Grote indruk op de gasten maakt onze Facehook, waar de vele gezichten van inwoners van San Marcos zijn te zien. Waaronder een foto van de burgemeester van San Marcos mevrouw Julinda Telez. Maar ook (oud) bewoners van ons ouderenhuis Horizonte.

Deze Facehook is opgesteld in de alkoof links bij de ingang van de Westwijzer. Het mooie is dat hier het licht automatisch aan gaat wanneer er beweging is in de buurt van de alkoof. Ook pas dan zijn de foto’s volledig zichtbaar.

Bij de diverse fotocollages hangen informatie borden met uitleg wat er op de foto’s te zien is. Eén collage is een samenstelling van foto’s van Lies van Mierlo. De oprichtster van ouderenhuis Horizonte in San Marcos.

De tentoonstelling is tot en met  15 augustus te bezichtigen in Wijkhuis Westwijzer aan de  in Cortenbachlaan 70 in Helmond

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *