Team volwassenzorg MEE.

Team volwassenzorg MEE stelt zich graag aan u voor. Van links naar rechts.

Ik heet Wendy Timmermans, ik ben 44 lentes jong en werk 3 jaar voor MEE Zuid Oost Brabant, als consulent volwassen zorg en arbeid. Ik werk graag met mensen en denk in mogelijkheden door mensen in hun eigen kracht te zetten. Dit door gebruik te maken van de MEE-methode: Sociale Netwerk Versterking. Ik hou er van creatief bezig te zijn. Deze creativiteit gebruik ik ook in mijn werk door creatief te denken en problemen om te zetten in oplossingen en mogelijkheden. Misschien tot ziens!

Ik ben Lindy Jansen en sinds maart dit jaar werkzaam bij MEE. Na werkervaring opgedaan te hebben op beschermd woonvoorzieningen, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het mooie van mijn werk bij MEE vind ik dat ik de tijd mag nemen om met mensen te kijken waar zij tegenaan lopen en wat zij graag anders zouden zien. Hierdoor kan ik ze écht ondersteuning bieden bij het krijgen van de juiste hulp.

Mijn naam is Annika de Koning en ik werk vanaf 2011 bij MEE Zuidoost Brabant. Binnen MEE heb ik diverse taken gehad. Denk aan het geven van cursussen en trainingen, crisisdienst, frontoffice en het werken als cliëntondersteuner binnen diverse gemeenten. Op dit moment ben ik weer een aantal jaren werkzaam als cliëntondersteuner binnen Helmond. Er gebeurt veel in en om ons werk en in de samenleving. Dit maakt dat ik steeds uitdaging in mijn functie blijf vinden en met veel plezier naar mijn werk ga!

Mijn naam is Rick Wigman, ik werk sinds twee jaar met veel plezier bij MEE. Juist door deze onafhankelijke positie, ben ik écht in de mogelijkheid om mensen te ondersteunen waar nodig.

Contact
Heeft u ook een vraag voor een consulent volwassenzorg? Neem dan contact op met MEE Zuidoost Brabant, bel 040 214 0404 of mail naar info@meezuidoostbrabant.nl.

 

MEE_ZuidoostBrabant-730x411

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting MEE Zuidoost Brabant

Missie Ons ideaal is een inclusieve samenleving waarin mensen met een beperking gewoon kunnen deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *