• E-Quest/Breedband nieuwe broeksponsor Helmond Sport

Op de jaarlijkse persdag dinsdag 11 augustus presenteerde het Team Helmond Sport zich met mondkapjes.  Omstreeks 13.00 uur kwam het elftal het veld op voor de presentatie van de nieuwe thuis- en uitshirts. Ook was er een kennismaking met enkele nieuwe spelers en doelman.

Maar toen de eerste spelers het veld op kwamen lopen werd er wel even raar gekeken, want elke speler droeg een mondkapje. Er was zelfs een grapjas die het mondkapje over zijn ogen droeg maar gelukkig werden de kapjes al gauw verwijderd en konden de  “normale” teamfoto’s gemaakt worden. Enkele fotografen stonden te wiebelen op trapjes en de rest deed hun werk vanaf de grond.

Na de fotosessie van de blauwe uitshirts gingen de spelers zich omkleden om terug te komen in de rode thuisshirts. En als afsluiting liepen de spelers netjes in volgorde achter elkaar langs de in een rij opgestelde fotografen zodat deze van iedereen een persoonlijke foto konden maken. Maar toen vonden de spelers het wel welletjes, zij bedankten vriendelijk de persmensen en verdwenen in de koelte van het stadion naar de kleedkamers.

Helmond Sport presenteerde de aanwinst voor het nieuwe seizoen: het team Helmond Sport wordt uitgebreid met Karim Loukili, Lance Duijvenstein en  doelman Rowen Koot. De nieuwe keeperstrainer werd Wim Ribbens maar die was al eens tussen 2005 en 2007 bij Helmond Sport aan het werk geweest. Hij keert dus weer terug bij Helmond Sport.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *