Ze was er als de kippen bij afgelopen zaterdag. Tante Toos was niet tegen te houden. Ze moest en zou kaarten hebben voor de eerste Helmondse blijf thuis Bingo. Ondanks het winderige weer ging ze op pad naar de Jumbo supermarkt aan de Azalealaan waar de kaarten te koop zijn. 

Jumbo supermarkt en Wijkmanagement Helmond houden die Helmondse Blijf Thuis Bingo samen met Rooijakkers Party & Events, Omroep Helmond en Ditisonzewijk.nl. Tante Toos gaat er lekker voor zitten op zondag 31 mei, eerste pinksterdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Maar zij niet alleen. De helft van de kaarten voor de eerste bingodag is al verkocht. Dus, ga net als tante Toos maar snel aan de wandel om kaarten te halen. Dat kan onder andere in alle zeven Helmondse Jumbo’s.

Omroep Helmond radio en Ditisonzewijk.nl via www.faceboook.com/ditisonzewijk.nl en YouTube www.helmond.live zorgen voor de rechtstreekse uitzending.

De opbrengst van de bingo is bedoeld is voor goede doelen. Zondag is pas de eerste keer. In totaal kun je op de komende acht zondagen meedoen.

De prijzen die met de online bingo te verdienen zijn, worden gekocht bij plaatselijk lokale ondernemers. Organisaties die gekozen zijn als goed doel zijn: KBO Bernadette, Helmonds Muziek Corps, het Leger des Heils, Helmond Sport,  Stichting Leergeld, Hellemond Gift, Zorgboog en Savant groep.

Meer informatie zie www.blijfthuisbingo.nl.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *