Supportersgroepen Helmond Sport verlengen nu al hun seizoenskaart

Voetbal is bijzaak, zo hoor je deze dagen regelmatig. Het coronavirus rakelt op wat in het leven écht belangrijk is: familie en vrienden, een goede gezondheid, een stabiel inkomen. Weliswaar een bijzaak, maar voetbal blijft het behouden waard. Iets waar je samen met familie en vrienden dat stabiele inkomen aan kunt en wíl spenderen. Die gezondheid komt zaterdagochtend (of middag/avond) wel weer. En vergeet niet: na een lange week werken moeten de teugels even kunnen vieren. Want ook dát is gezondheid.

Gevoetbald wordt er inmiddels echter niet meer. Het coronavirus raast door het land en sloopt naast mensenlevens ook iedere vorm van vrijetijdsbesteding. Helmond Sport lijdt daar onder, net als de supporters. Na opnieuw een verloren seizoen – inmiddels dus letterlijk – richten de zorgen zich op het komende voetbaljaar. Een seizoen waarin Helmond Sport zich moet herpakken, maar door het coronavirus is er nu al een valse start gemaakt.

Daarom is het juist nu de tijd om achter de club te gaan staan, melden alle supportersgroepen daarom gezamenlijk. We Are Helmond, NSVO, de Supportersvereniging, Helmond Youth en de AA-side steunen bestuurders, spelers, kantoormedewerkers en eenieder die zich inzet voor de club. “We kunnen én willen het samen doen. Met supportersgroepen, supporters, sponsoren, met iedereen die Helmond Sport een warm hart toedraagt.”

“Laten we daarom als één deze crisis overwinnen. Op zo’n manier dat Helmond Sport ook in het komende seizoen en daarna een (gezonde) toekomst heeft. Maar, hoe doen we dat dan? Zonder resterende wedstrijden, althans, wellicht wedstrijden zonder supporters. Daarom hebben we gezamenlijk besloten nu al onze seizoenskaarten te verlengen. Werk jezelf niet financieel in de problemen, dat sowieso niet. Maar mocht er ruimte zijn, dan is dit dé manier om de club nu meer lucht te geven. Alvast bedankt voor jullie support!”

United we stand, divided we fall

Leon Vlemmings, algemeen directeur van Helmond Sport: “Dit is zo’n ontzettend gaaf signaal van onze supporters om nu al collectief in deze bijzondere tijd hun seizoenkaarten te verlengen. Een geweldig moment dat een groot solidariteitsgevoel laat zien en enorme steun in deze ook voor ons onzekere tijd. We zijn een bijzondere club en stad en zijn onze supporters ontzettend dankbaar”.


Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *