Succesvol benefiet feest ten bate van “Samenloop voor hoop” en KWF

Vanuit Praktijk KI-MA  (reiki en massage) komt  Hella van Kraaij  ook mensen tegen met kanker. Wie van dichtbij meemaakt wat voor een slopende ziekte dat is, begrijpt de initiatieven om patiënten en naasten van mensen met kanker te ondersteunen. Inloophuis “De Cirkel”en KWF kankerbestrijding waren vandaag de goede doelen waarvoor ingezameld werd door middel van dit benefiet feest. De organisatie had vele sponsoren bereid gevonden hun medewerking toe te zeggen voor dit benefiet. DJ Gerard (Geofietsia) zorgde  voor een goede sfeer en de artiesten die kwamen optreden maakten dit feest tot een heerlijke zondagmiddag/avond.

De zaal was goed gevuld en dat bevorderde de sfeer. Er waren ook heerlijke versnaperingen gesponsord, die verkocht werden ten bate van de benefiet.Voor de aanwezige kinderen werd het biljart omgetoverd tot een gezellige knutsel en lees tafel.

Vele vrijwilligers hebben zich mee ingezet om dit feest mogelijk te maken. Hella en haar vrijwilligers hebben een mooie middag neergezet en we zijn erg benieuwd wat de opbrengst geworden is voor het goede doel. Dit is nu nog niet bekend gemaakt.

(foto’s en tekst: Joos van Stiphout)

Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *