Sportradio quiz op Omroep Helmond Radio

Vrijdag 29 mei is er een speciale uitzending Sport op Omroep Helmond van 20:00 tot 22:00 uur. Iedereen kan meedoen met de Helmondse Sportquiz 2020 van Sportradio.

Tijdens de uitzending worden er zowel moeilijke als gemakkelijke vragen over de Helmondse sportwereld gesteld. Ook worden er verschillende sporters uit Helmond gebeld als ‘Mystery Guest’, er moet dan geraden worden welke sporter u hoort.

Prijzen

Er zijn verschillende prijzen te winnen en om kans te maken op die prijzen stuurt u de antwoorden voor 3 juni 2020 op naar: Sportradio@omroephelmond.nl. In de uitzending van 5 juni wordt dan bekend gemaakt wie de prijzen heeft gewonnen. De presentatie van de sportradio sportquiz wordt verzorgd door Niek de Groot met achter de techniek Harrie van de Boogaart.

De uitzending is te beluisteren via Omroep Helmond radio, ether 107.2 MHz en kabel 94.4 MHz. Ook via de stream op www.omroephelmond.nl en www.helmond.ditisonzewijk.nl is de quiz te volgen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *