Sportpark Houtsdonk presenteert verenigingen

Of het nu gaat om dansen, twirlen, taekwondo, voetballen of kickboksen. Sportpark Houtsdonk biedt de mogelijkheid om op zondag 12 juli kennis te maken met deze sporten en verenigingen. De verenigingen die tijdens de coronacrisis gebruik hebben gemaakt van het sportpark, nemen deze dag de tijd om hun sport te promoten middels demonstratie en vrije trainingen. De demonstraties zijn tussen 10.00 en 14.00 uur.

De verenigingen maken normaliter gebruik van een (sport)zaal, maar het buiten sporten tijdens de coronacrisis is ze zeker niet tegengevallen. Diverse verenigingen blijven ook in de toekomst gebruik maken van deze mogelijkheid. Ouders van de sportende kinderen zijn ook zeer te spreken over de maatschappelijke functie van https://hvvhelmond-1899.nl/verenigingen-op-sportpark-houtsdonk om het park beschikbaar te stellen.

Tijdens de demonstratiedag zorgt DJ Jeffrey voor de muziek van de dansverenigingen. Tijdens de dag gelden de regels van het RIVM.

– Was je handen regelmatig en grondig met water en zeep
– Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog
– Schud geen handen
– Houd 1,5 meter afstand

Bent u verkouden of grieperig op 12 juli, blijft dan thuis en maak een afspraak met betreffende vereniging om op een later moment kennis te komen maken met de sport en/of vereniging.

Verenigingen zijn: DéDé Dance, Mansouri gym,  Imagination Twirl, InMotion Dans, Taekwondo Soo Bak-Gi, DV X-perience, Handboog Haagse Rozeknop, HVV Helmond & WVV Oldstars Helmond.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *