Taekwon-Do Soo Bak-Gi Helmond

Adres: Gymzaal aan Barrierlaan 41
5706 CW Helmond
Telefoon: 06 14243098
E-mail:
Website: Taekwon-Do Soo Bak-Gi Helmond
Facebook:
Linkedin:

Taekwon-Do Soo Bak-Gi Helmond

NIEUW IN HELMOND!!!
Kom jij trainen met Wereldkampioenen en Internationaal erkende leraren?

Taekwon-Do is een zelfverdedigingssport voor jong en oud en al vanaf 1977 te beoefenen in Mierlo-Hout. Het is een sport waarbij veel hand en voettechnieken aan bod komen en waar respect, discipline, conditie, lenigheid en nog veel meer zaken getraind worden. Dit maakt het tot een van de meest veelzijdige sporten die goed zijn voor zowel lichaam en geest.

Sinds 2015 is de oude school (Tiger Academy) overgenomen door John van Dam Defence. De Taekwon-Do school is verder gegaan onder de nieuwe naam “Taekwon-Do Soo Bak-Gi Helmond” en is de 3e locatie naast Asten en Ospel onder de naam Soo Bak-Gi.

De hoofdleraar, Sabum John van Dam heeft 4e Dan en werd o.a. 2x Wereldkampioen, Europees kampioen en behaalde nog zo’n 150 andere podiumplaatsen over de wereld. Sabum John verzorgd wekelijks lessen aan zo’n 300 vaste leden vanaf 3 jaar en ouder in Asten, Someren, Ospel en Helmond. Daarnaast geeft hij veel gastlessen op scholen, bso’s en bedrijven in de hele regio.

Soo Bak-Gi is er voor recreatie of topsport. De club heeft vele enthousiaste sporters en werkt met internationaal erkende leraren die o.a. EHBO en AED diploma’s hebben. Veiligheid en gezelligheid voeren de boventoon.

INTERESSE OM LID TE WORDEN? NEEM DAN SNEL CONTACT OP.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok