FitPoint Health & Fitness

Adres: Pastoor van Leeuwenstraat 77
5701 JT Helmond
Telefoon: 0492 550213
E-mail:
Website: FitPoint Health & Fitness

FitPoint Helmond

Wilt u doelgericht aan de slag? Wilt u deze keer wel slagen in het behalen van uw doelen? Een succesvol trainingsprogramma steunt op een paar belangrijke pijlers.

Om tot een goed programma te komen, moet je de kennis in huis hebben om de juiste trainingsmethodes- en variabelen op de juiste manier toe te kunnen passen. Uithodudingsvermogen opbouwen vereist een andere aanpak dan kracht vergroten en vetverbrandding doe je niet hetzelfde als je stabiliteit verbeteren. Wij hebben de specialisten in huis die voor u een specifiek programma op maat kunnen maken en u leren wat u moet doen om uw doel te bereiken.

Alleen kennis is niet voldoende. De oefeningen binnen het programma moeten op de juiste manier worden uitgevoerd. Dit vereist vaardigheid. U krijgt bij FitPoint altijd persoonlijke begeleiding van gediplomeerde instructeurs, therapeuten en coaches. Zij zorgen ervoor dat u alle oefeningen correct uitvoert (houding, ademhaling, tempo, rust et cetera) en wij controleren ook doorlopend of u de oefeningen goed uit blijft voeren.

Een van de moeilijkste ingrediënten voor een succesvol trainingsprogramma is doorzettingsvermogen. Het resultaat van een goed programma komt niet alleen voort uit de juiste methode en de juiste techniek, maar de kracht zit hem voornamelijk in de herhaling. Succes is de optelsom van heel veel kleine vorderingen. Wij helpen u als het moeilijk wordt. Wij zorgen voor variatie en voor mentale ondersteuning. Maar uiteindelijk bent u degene die het moet doen. Hoe meer u vraagt, hoe beter wij u kunnen helpen. Hoe eerder u aangeeft dat iets moeilijk gaat, hoe beter wij in kunnen grijpen. Om tot het beste resultaat te komen zullen we dus, samen met u, als een team moeten samenwerken. Geven en nemen. Wij geven u het beste van onze specialiteiten en u plukt het resultaat.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok