Brandevoort Fit

Adres: Sportpark 1
5706 KG Helmond
Telefoon: 0624459590
E-mail:
Website: Brandevoort Fit
Twitter:
Facebook:

Brandevoort Fit

Op 18 juni 2016 vindt de eerste editie van Brandevoort Fit plaats. Verschillende verenigingen, organisaties en enthousiaste mensen die iets hebben met sport, een verantwoorde levensstijl, beweging, voeding en nog veel meer komen samen op Sportpark Brandevoort om er een mooie actieve dag van te maken.

Samen met jou willen we ervoor zorgen dat Brandevoort Fit een onvergetelijk spektakel wordt voor alle deelnemers en bezoekers. Iedereen die het evenement bezoekt, kan genieten van demonstraties, leren van presentaties, deelnemen aan trainingen en zien wat de wijk Brandevoort te bieden heeft.

Het sportpark zal gevuld zijn met bekende en onbekende verenigingen en bedrijven uit de buurt die een band hebben met bewegen en een gezonde levensstijl. Niet alleen (actie)sporten, yoga, dansen, biljarten of darts, maar ook begeleiding, coaching en alles op het gebied van voeding, een gezonde geest en mindfulness.

Zien we jou ook op 18 juni op Sportpark Brandevoort? Neem je vrienden, familie, buren, kennissen en collega’s mee!

Verder zijn we nog op zoek naar verenigingen, bedrijven en personen die zich graag willen presenteren en/of demonstraties geven aan iedereen die in beweging wil komen. Laat mensen zelf ervaren, zien, horen, voelen, proeven, ruiken en overtuig ze van het belang van bewegen en een gezonde levensstijl.

Inschrijven of meer informatie:  info@brandevoortfit.nl en volg ons op Facebook en Twitter!

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok