Voor de serie van Omroep Helmond ‘Sport Lokaal’ bracht presentatrice Leontine Verhoeven een bezoekje aan de Golfclub Overbrug. Zij kreeg een uitgebreide begeleiding door voorzitter Wim van de Westerlo van de Helmondse golfclub, gelegen aan het Verliefd Laantje.

Het sportprogramma Sport Lokaal maakte al diverse reportages over sportclubs in Helmond. Deze keer bracht het programma Golfclub Overbrug in beeld. De golfclub heeft onlangs het clubhuis verbouwd en beschikt over 35 hectare golfbaan met daarin 9 holes. Met hun 550 leden mogen zij zich rekenen bij de grote sportclubs in Helmond. Ruim tachtig vrijwilligers zorgen ervoor dat de golfbaan er prachtig bijligt. Verslaggeefster Leontine krijgt van Wim in een paar korte handelingen les in golf en een rondleiding, inclusief een spelletje golf, op de baan.

Volgens Wim is de golfsport niet meer alleen voor de rijkere sporters maar is de sport voor iedereen toegankelijk.  De aanschaf van het materiaal en de eerste lessen kosten inderdaad wel wat geld, maar als je deze lessen hebt gevolgd en de clubs hebt aangeschaft, kost de sport niet meer zoveel, aldus de voorzitter. Wim legt in de reportage alles uit en heb je meer vragen, neem dan gerust even contact op.

Deze aflevering van Sport Lokaal kwam tot stand in een samenwerking tussen Omroep Helmond en Ditisonzewijk-Helmond.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *