Speeltuin Leonardus open op afspraak

Het is een hele opluchting voor veel ouders en nog meer voor de kinderen, maar speeltuin Leonardus gaat weer open. Voorlopig gaat de speeltuin alleen op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag open maar de kinderen mogen er in alleen op afspraak. Per dag zijn er twee tijdsblokken om te spelen. Van 13.30 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 17.00 uur.

Ook worden er maar honderd bezoekers toegelaten en per reservering mag er 1 volwassene bij.  In speeltuin Leonardus moet iedereen de handen desinfecteren, zowel de kinderen als de volwassenen.  Als men de speeltuin inloopt dient men zich te houden aan de looproute die aangegeven is op de grond en de dranghekken in acht te nemen. Ook de winkel is nog gesloten maar in de kantine kan men wel terecht voor lekkere dingen. Zoals zakken snoep, chips en ijs. Er mogen ook nog geen kinderfeestjes gehouden worden. Alle speeltoestellen mogen gebruikt worden behalve het watergedeelte met de pinguïns, dit blijft gesloten.

Ook zijn Gerard en Flo  ’s morgens aanwezig met beweegtuinoefeningen. Zij hebben de oefeningen een tijdje online verzorgd, maar nu mogen er weer mensen aanwezig zijn. Ook hier wordt de 1.5 meter regel gehanteerd. Velen vragen zich af wanneer de speeltuin weer open mag: De opening is 10 juni en dan kan er dus weer volop gespeeld worden. Voor meer informatie moet men even de website bezoeken: www.speeltuinleonardus.nl/afspraak.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *