Speeltuin Helmond-West geopend

Voor de speeltuin Helmond-West heeft de tijd een poos stilgestaan. Door de Corona-maatregelen was de speeltuin noodgedwongen gesloten. Toen de speeltuin groen licht kreeg en weer open mocht, bleken er te weinig vrijwilligers beschikbaar om toezicht te kunnen houden. De vrijwilligers van de speeltuin, vallen immers in de risicogroepen.

Het heeft dus even geduurd maar op woensdag 1 juli is speeltuin Helmond-West weer geopend. Dankzij de aanmelding van enkele nieuwe vrijwilligers kon de speeltuin weer worden opengesteld voor de jeugd en kan er weer naar hartenlust worden gespeeld. Om klokslag 13.00 uur was de opening een feit: de speeltuin is weer toegankelijk voor de spelende jeugd met hun ouders.

Helaas was het slechte weer op deze woensdagmiddag een spelbreker maar dat mag de pret niet drukken. Er komen vast nog vele zonnige zomerse dagen…zegt het voort, de speeltuin Helmond-West is weer open!

Verslag en foto’s: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *