Sociaal Restaurant Ratatouille weer heropend

Sociaal Restaurant Ratatouille ontvangt een welkome sponsoring en heropent haar deuren

KBO Stiphout-Warande, heeft een initiatief “Omzien naar elkaar in Helmond” ontwikkeld om te zorgen voor contact en verbinding tijdens de Coronacrisis. Tijdens de Coronacrisis is het sociaal restaurant  – bestemd voor mensen met een minimum inkomen – tijdelijk gesloten geweest.

“Omzien naar elkaar” heeft dan ook gezorgd, dat wij door de sponsoring de eerste 80 maaltijden – met name voor ouderen – gratis aan kunnen bieden. De deuren van het restaurant gaan op 15 juni aanstaande weer open voor de gasten.

Ratatouille heeft voorlopig – tot nader bericht – plaats voor 20 personen. Hierbij zal iedere gast zich moeten houden aan de geldende RIVM richtlijnen. Bij de tafelschikking is rekening gehouden met de 1,5 m geldende afstand.

Wilt u direct voor de eerst volgende datum reserveren dan kan dat via de site www.jobfactory.nl onder het kopje “Reserveren Sociaal Restaurant Ratatouille”.
De reservering is belangrijk, omdat alléén dan een plekje gegarandeerd kan worden. Mocht dit niet lukken dan kunt u altijd bellen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *