Sluiting gemeente op Goede Vrijdag en tweede paasdag

Op Goede vrijdag (10 april) en tweede paasdag (maandag 13 april) zijn alle kantoren van de gemeente gesloten. Dit geldt ook voor de Stadswinkel. Vanwege de coronacrisis zijn er al andere regels, maar op deze twee dagen is de gemeente ook niet telefonisch te bereiken. Voor het doorgeven van een melding kunt u terecht op www.helmond.nl.

Avondopenstelling Stadswinkel
De avondopenstelling van de Stadswinkel verschuift naar dinsdag 14 april. Die dag is de Stadswinkel open van 09.00 tot en 12.00 uur en 16.00 tot 19.00 uur. U kunt alleen terecht op afspraak. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 14 0492.

Gewijzigde ophaaldagen afval
Op Goede vrijdag (10 april) wordt uw huisvuil gewoon opgehaald, maar op tweede paasdag (13 april) rijdt de afvalinzamelaar niet. Is maandag de dag dat uw huisvuil normaal gesproken wordt opgehaald? Kijk dan voor gewijzigde ophaaldagen van het afval op www.deafvalapp.nl. Wanneer u daar uw postcode en huisnummer invoert, krijgt u een actuele kalender te zien. Daarin staan de ophaaldata van alle soorten afval. U kunt de afvalapp ook als app downloaden voor op uw smartphone of tablet.

Gewijzigde openingstijden milieustraat
• Goede Vrijdag: geopend volgens de reguliere openingstijden
• Eerste en tweede paasdag: gesloten

SpoedvoorJeugd
Professionals, ouders en jongeren kunnen in geval van een noodsituatie met een jongere contact opnemen met SpoedvoorJeugd via 088 – 0666 999. SpoedvoorJeugd is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dit nummer is alleen te bereiken voor crisissituaties.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *