Robben dranken.nl

Adres: Adonislaan 26
5702 GJ Helmond
Telefoon: 06-22034881
E-mail:
Website: Robben dranken.nl
Facebook:

Robben dranken.nl

Ik zal me even in het kort voorstellen . Mijn naam is Patrick Robben . Ik ben op 11 juni 2010 begonnen met Biertaxi Helmond . Dit is een dranken bezorg service die direct gekoelde dranken levert , na een telefonische bestelling .In aanvang bezorgde ik alleen bier en frisdranken .Dit is later uitgebreid met diverse likeuren , wijnen , gedestilleerde dranken en tabak .

Het assortiment van biertaxihelmond.nl is beperkt .Echter de vraag naar specifieke dranken werd groter, met name de vraag naar sterke dranken .Hierop heb ik het idee gekregen om een slijterij te starten , om aan de vraag van de klanten te kunnen voldoen . Ik heb hiervoor de benodigde diploma’s en documenten voor behaald en aangevraagd .Later zijn we een groothandel in dranken voor de horeca gestart , Robben Dranken Helmond.

Om ook de particulier te bedienen , zijn we robbendranken.nl gestart .De online slijterij van Helmond . Ik probeer het assortiment uit te breiden , naar de wensen van de klanten . Ook doen we ons best , om deze dranken tegen zeer concurrerende prijzen aan te bieden , door goede afspraken te maken met onze leveranciers.

In de meeste gevallen zijn we zelfs de goedkoopste ! Deze online slijterij heeft een unieke service , vandaag besteld is morgen geleverd op een overeengekomen tijdstip . U hoeft dus niet onnodig de hele dag of een dagdeel te wachten wanneer nu eindelijk uw dranken worden bezorgd . Op afspraak kunnen de dranken gekoeld bij u geleverd worden . Dus heeft u een feestje , of simpelweg geen zin om zelf naar de slijter te gaan , dan besteld u eenvoudig en snel bij robbendranken.nl.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok