Seniorenmiddag C.V. de Ao-Kanters ’66

Logo-Ao-Kanters-wit-rondom-transparantOp zaterdag 9 februari zal er in Wijkhuis de Lier een seniorenmiddag worden gehouden.
De middag begint om 13.30 uur en zal tot 17.00 uur gaan duren. Deze carnavalsmiddag organiseren wij voor senioren vanaf 60 jaar en ouder. De kosten voor deze middag zijn € 2,- per persoon.
U krijgt bij binnenkomst koffie/thee aangeboden met iets lekkers erbij.

Prins Jeffrey d’n Uurste is met zijn adjudant Dennis, grootvorst Willie, ceremoniemeester Gerrie, de raad van elf, de dansmariekes, de prinsengarde en de dames aanwezig op deze middag.

Wij hebben een erg leuk divers programma voor u samengesteld. Er is zang, dans en er wordt gekletst kortom voor ieder wat wils.

Is uw interesse in deze gezellige seniorenmiddag gewekt dan bent u van harte welkom.
We kunnen deze middag max.130 personen kwijt. Het is daarom erg belangrijk om uzelf op te geven zodat u verzekerd bent van een plekje in de zaal. U kunt zich aanmelden via info@ao-kanters.nl of per telefoon: Dhr. Verdegen tel.nr. 06-24945472, Dhr.W. van Dijk 06-34146732.

Wij hopen natuurlijk dat u in grote getale naar deze middag komt. Wij willen er namelijk een gezellige middag van maken en ervoor zorgen dat er in de wijk toch een leuke carnavalsmiddag voor de senioren wordt georganiseerd.

Wilt u meer informatie over onze carnavalsvereniging, kijk dan op www.ao-kanters.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *