Schrijfmarathon voor Amnesty  in de Bibliotheek van Helmond

Ook dit jaar organiseert  Amnesty weer een schrijfmarathon. Op 7 december vindt in de bibliotheek van Helmond de schrijfmarathon plaats.

 

De schrijfmarathon is de grootste brievenschrijfactie ter wereld. Iedereen kan komen schrijven. Dit jaar zal om 11.00 onze burgemeester mevr. E. Blanksma de schrijfmarathon aftrappen. Ook zullen er op de dag zelf optredens zijn van cursisten van het kunstkwartier.

Op de site van Amnesty kun je lezen voor welke personen er dit jaar geschreven wordt. https://www.amnesty.nl/wat-we-doen
Vorig jaar werd de schrijfmarathon heel goed bezocht en het was leuk om te ervaren dat er ook mensen waren die toevallig in de bibliotheek waren en spontaan mee gingen schrijven. Goed om te weten dat door het massale schrijven ook vorig jaar weer een aantal gevangenen zijn vrij gekomen.

De schrijfmarathon is in de benedenzaal van de bibliotheek en vanaf 11 uur tot 16.30 kunt U mee komen schrijven.  De voorbeeldbrieven, de pennen en het papier liggen klaar.

Ook op zondag

Op zondag zet Lokaal 42 z’n deuren open. Van 14.00 tot 19.00 kun je er kaarten schrijven. Er is soep voor het goede doel. Vanaf 17.00 uur is er muziek van Jim Bows and the flycatche

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *