De vestiging van de online supermarkt Picnic in Helmond hield op 16 december 2018 een open dag voor haar klanten. Ditisonzewijk.nl kreeg een exclusieve rondleiding door de “hub” en mocht meerijden met een van de “runners.” In de video  vertelt ze over haar werk: waar ze de lijst met bezorgadressen ophaalt, hoe de wagens geladen worden, hoe het is om in een Picnic wagen te rijden en wat er na afloop gebeurt.

Tijdens de open dag konden de bezoekers een korte film over het bedrijf bekijken en een rondleiding krijgen. Er was ook een mogelijkheid om mee te rijden in een Picnic wagen. De jongere bezoekers konden een memorie-spel doen met kisten waaronder boodschappen verstopt waren, een bal trappen tegen een wagen met drie gaten als goals (zie bovenste foto hieronder), op het springkussen spelen of in de speciale ballenbakwagen  (zie onderste foto hieronder) klimmen. En natuurlijk was er koffie, thee, frisdrank met wat lekkers.

Het was een leuke en leerzame dag voor jong en oud.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Erwin

Passie voor fotografie/video en speciaal natuurfotografie. Woonachtig in wijk Brandevoort en daar actief als redactie / fotografie voor Ditisonzewijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *