Ad van den Brand, voorzitter Rimboband, vertelt in het nieuwsoverzicht van week 47 over de impact van de coronamaatregelen. De Rimboband is een muziekgezelschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanwege de coronamaatregelen is er al lange tijd niet opgetreden of geoefend. En dat is voor deze doelgroep juist zo belangrijk.

Vorig jaar was het jubileumjaar voor de Rimboband. Ze bestonden 40 jaar. Dat jaar was erg druk met allerlei optredens. 2019 was dus een prachtig jaar met feesten en veel aandacht en optredens. Het was dus gelukkig dat het jubileumjaar in 2019 was en niet dit jaar.

Geert-Jan Bouten, lid van de Rimboband, vertelt dat hij het oefenen en samenzijn met de andere leden heel erg mist. Normaal oefenen ze iedere donderdag, maar vanwege corona is het oefenen stilgevallen.

Hopelijk is het coronavirus snel verdwenen en kan de Rimboband weer oefenen en optreden.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *