Reünie st.Jozefschool Helmond ”26 maart 2020”

Op woensdag 26 maart 2020 zal er een reünie plaatsvinden, voor de leerlingen van de 6e klassen van de st.Jozefschool in Helmond, die in 1957,1958 en 1959 deze st.Jozefschool hebben verlaten.

Toen 2 jaar geleden de derde reünie plaats vond, bleek dit wederom zo een geweldig succes te zijn geweest, dat er meteen na afloop werd gevraagd door de deelnemers, om dit na 2 jaar nog maar eens over te doen. De dag bleek gewoon te kort te zijn geweest,om met iedereen bij te praten. Daarom heeft Henk van Dijk het draaiboek weer uit de kast gehaald , om samen met Jan Jacobs en Frans van de Leur, weer zo’n mooie reüniedag in elkaar te zetten op 26 maart 2020. Was jij ook een van die klasgenoten uit de klassen 6a,6b of 6c die in juli 1957,1958 of 1959 de st.Jozefschool heeft verlaten, dan kun je een aanmelding doen bij Henk van Dijk. Zat jij ook in de buurt van deze klassen en je zou er ook graag bij zijn, neem dan ook met Henk contact op. Aanmelden a.u.b.voor 31 december en dan krijg je in het nieuwe jaar alle verdere info toegestuurd. Op de kleurenfoto staan de deelnemers van 2 jaar geleden en de organisatie zou het fijn vinden als deze groep bij deze reünie nog groter zal worden en jij er dan ook daarbij op de foto staat. Je kunt je aanmelden, via het email-adres hkvdijk@gmail.com en na je aanmelding wordt je in januari de nodige informatie toegestuurd. Mocht je nog oude klasgenoten treffen, die nog niet van deze reünie gehoord hebben, wijs ze dan op de deelname mogelijkheid.

  Foto, Henk van Kuijen

Groepsfoto foto, Henk van Kuijen

 


Meer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
  Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
Website:    www.ditisonzewijk.nl
E.mail:       info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Henk van Dijk

Henk van Dijk is de vaste fotograaf van Ditisonzewijk.nl. In zijn werkzame leven was hij tot aan zijn pensionering, grond en luchtfotograaf bij de Koninklijke Luchtmacht. Tevens de vaste fotograaf van Heemkundekring Helmont

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *