Restaurant de Steenoven

Adres: Steenovenweg 21
5708 HN Helmond
Telefoon: 0492 50 75 07
E-mail:
Website: Restaurant de Steenoven
Facebook:

Restaurant de Steenoven

Restaurant De Steenoven biedt u een uitgebreide keuze aan smakelijke en mediterrane gerechten. Paul en Dorine van Thiel verrassen u graag op culinair gebied. Voor zowel de lunch als het diner kunt u bij hen terecht. Naast de à la carte gerechten bieden zij u ook een wisselend ‘Menu Marché’ met dagverse producten en seizoensgebonden ingrediënten. Tevens serveren wij ons concept “het Steentjesmenu ” kijk op onze site voor alle gerechtjes

Het restaurant is sfeervol ingericht en gehuisvest in een voormalige steenfabriek. Het karakteristieke, vooroorlogse pand met torenhoge schoorsteen ligt op een steenworp van de doorgaande weg Deurne – Eindhoven.

De accommodatie biedt een sfeervol restaurant met in de zomermaanden een deels overdekt verwarmd buitenterras in een privacy biedende tuin. Er zijn diverse gezellige ruimtes voor activiteiten met grote groepen. Iedere ruimte heeft specifieke gebruiksmogelijkheden en is geschikt voor bijvoorbeeld recepties, feesten & partijen, zakelijke lunches en diners. Alle ruimtes hebben een eigen ingang en eigen faciliteiten tevens allen voorzien van airconditioning.

Tevens hebben wij inmiddels een ruime catering tak ontwikkeld vanuit Restaurant de Steenoven, wij verzorgen uw catering in Helmond en/of buiten Helmond geheel op maat zetten. Wij luisteren goed naar uw wensen en kunnen u dus echt ontzorgen met de catering.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok