Reis samen met Bravoflex door Helmond met groepskorting

Per november 2019 voert Hermes Samenreiskorting in voor Bravoflex. Met hoe meer mensen je reist, hoe meer korting je krijgt. Ook is het mogelijk om in hele maand december gratis kennis te maken met Bravoflex. Hiermee wil Hermes het reizen met Bravoflex aantrekkelijker maken voor groepen en gezinnen.

Bravoflex

Steeds meer mensen maken gebruik van Bravoflex in Helmond. Bravoflex is de lokale busvervoerservice die rijdt van halte naar halte in Helmond. Zonder dienstregeling en zonder vaste route. Bravoflex rijdt van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 19.00 uur en zaterdag van 8.00 – 18.00 uur. Reizigers kunnen via een app, een boekingswebsite of telefonisch een busrit bestellen. Via de app ontvangt de reiziger actuele informatie over de status van de reservering. De minibus haalt de reiziger op het afgesproken tijdstip op bij de vertrekhalte en vervoert deze zonder overstap naar de eindbestemming. In Helmond zijn er 120 haltes verspreid over alle wijken. Bravoflex komt dus overal in Helmond.

Samenreiskorting

Een ritprijs van halte tot halte in Helmond kost €3,00 per persoon. Reizigers die met een groep reizen krijgen een forse korting op de ritprijs:

  • de eerste persoon betaalt € 3,-
  • de tweede persoon € 1,98
  • de derde persoon € 1,50
  • en de vierde en volgende personen betalen slechts € 0,99 p.p.

Gratis proberen?

Heb je Bravoflex nog nooit geprobeerd? Download de gratis OVflex-app en voer de volgende kortingscode in bij “kortingen”: Helmond

Je eerste rit is dan gratis voor 1 persoon. Voor meereizende personen geldt de samenreiskorting. Deze actie is geldig tot einde 2019 bij boekingen via de OVflex-app en is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Meer informatie

Meer weten? Kijk dan op www.bravoflex.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *