Rabo-stem voor reanimatiepoppen EHBO Mierlo-Hout

Uw Rabo-stem voor reanimatiepoppen voor EHBO-vereniging Mierlo-Hout tijdens de Rabo ClubSupport is heel erg belangrijk. Mierlo-Hout heeft een dekkend netwerk van aed’s. De inwoners die het apparaat kunnen bedienen dienen elk jaar een herhalingscursus te volgen. In verband met het COVID-19 virus moet de vereniging hiervoor nieuwe en veilige reanimatiepoppen aanschaffen. En daar kan uw stem voor de vereniging van heel groot belang zijn!

De EHBO-vereniging heeft intussen al geïnvesteerd in deze nieuwe poppen. Toch zijn er nog meer poppen nodig, om alle deelnemers jaarlijks de vaardigheid te kunnen laten behouden. Voorheen werden de poppen gedesinfecteerd en konden een dertigtal cursisten blazen op één long, maar dat is nu niet meer veilig.

Met de aanschaf van deze nieuwe poppen heeft elke deelnemer zijn/haar eigen longen. Bovendien wordt de pop na elke reanimatieoefening gedesinfecteerd. Ook wordt er met handschoenen gewerkt, zodat de volgende cursist geen enkel gevaar loopt op besmetting. Maar daar zit natuurlijk wel een prijskaartje aan. De EHBO-vereniging Mierlo-Hout hoopt dan ook dat de klanten van de Rabobank, die elk vijf stemmen mogen uitbrengen, ook een stem zullen willen geven aan de EHBO. Hiermee kan de EHBO extra nieuwe poppen kopen, zodat het aantal gediplomeerde vrijwilligers dat kan reanimeren, gelijk blijft of zelfs stijgt.

Geef uw Rabo-ClubSupport-stem dus aan EHBO-vereniging Mierlo-Hout. Al vast bedankt namen alle inwoners van Mierlo-Hout!

Breng HIER uw Rabo-stem voor reanimatiepoppen EHBO Mierlo-Hout uit.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers Team Ditisonzewijk.nl Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *