Project ‘We are in charge’ verloopt weer gezellig

Het project ‘We are in charge’ van de LEVgroep is op zondag 13 september weer zeer geslaagd verlopen. Deze picknick heeft als doelstelling de bewoners en de jeugd met elkaar te laten praten en zo het wonen en recreëren met elkaar te bevorderen.

Aanwezig tijdens deze “lekkere maaltijdlunch”  was ook wethouder Cathalijne Dortmans, die gedurende het evenement steeds aan een andere tafel ging zitten om met de aanwezigen te praten en vooral te lachen. Jongelui van ‘We are in charge’ zorgden voor de koffie en thee . Zij deden dit vol enthousiasme. Want de sfeer was echt gezellig en vrolijk te noemen.

Ondanks dat de tafels ver uit elkaar stonden in verband met de coronamaatregelen waren het hele veld met tafels ook ruim bezet. Aan het eind van het veld was er een enorm luchtkussen opgezet dus ook de kleinere jeugd hoefden zich niet te vervelen. Wat het eten betreft: er was van alles te eten: van lekkere koffiebroodjes, witte- en bruine bollen,  bakjes aardbeien en bananen. Kortom, niemand kwam iets te kort. Het was al met al een erg gezellig middagje en er mogen er beslist meer volgen…

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *