Prinsbekendmaking bij jubilerende carnavalsvereniging De Rampetampers

Carnavalsvereniging de Rampetampers bestaan het komende carnavalsseizoen 55 jaar. De jubileumprins wordt komende vrijdag, 2 november bekend gemaakt. Laat u verrassen en kom deze avond naar de residentie in de Fonkel in Helmond. De toegang is gratis en voor alle leeftijden.

Om 20.30 uur zal Prins John d’n Twidde nog even laten zien wat nu echt carnaval is. Na ontvangst van de gastverenigingen zal hij nog eenmaal voorgaan in het feestgedruis, om vervolgens de artikelen behorend bij zijn prinselijke waardigheid bij de voorzitter in te leveren. Vervolgens zal dan de nieuwe prins van de Rampetampers, alweer de 55e aan de aanwezigen worden gepresenteerd.

Als de nieuwe prins bekend is, zal samen met de bezoekende verenigingen en alle bezoekers een gezellig feest gehouden worden, waarbij de nieuwe prins gefeliciteerd kan worden en hij kan laten zien zijn mannetje te staan in het feestgewoel. De muziek is in handen van DJ Patrick en hofkapel “de Koepelbloazers”.

rampetampers poster

Rampetampers 55 jaar gaan voor het goede doel

Zoals u bovenstaand leest, bestaan de Rampetampers in 2019 55 jaar. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het eerste grote optreden van onze nieuwe Prins is dan ook bij een benefiet amusement/kletsmiddag in de Fonkel op zondagmiddag 16 december. Het idee is van onze nog huidige Prins John d’n Twidde, en het doel is om geld in te zamelen voor de Stichting Energy4All (http://energy4all.nl/) (Giro 4403). Deze stichting zet zich in om onderzoek te financieren naar de ontwikkeling van medicijnen voor een zeldzame stofwisselingsziekte waar ze ondertussen al heel ver mee zijn. De reden om dit doel te kiezen is dat de ons welbekende kletser Hans Eijkemans een kleindochter heeft die deze zeldzame stofwisselingsziekte heeft.
Ondertussen zijn er al diverse amusementsgroepen, kletsers, muziek en organisaties die hier voor belangeloos hun medewerking hebben toegezegd.

Wat gaan we nog meer doen in het Jubileumjaar?

Vrijdag 2 November Prinsbekendmaking, Zondag 16 december Benefiet amusement/kletsmiddag, Zaterdag 2 februari 17.00 uur Carnavalsjubileummis in de St. Jozefkerk, Zondag 3 februari Jubileumreceptie, Zaterdag 8 februari Zittingsavond de Fonkel/Rampetampers, Zaterdag 23 februari Zittingsavond Rampetampers/de Fonkel Maandag 4 en dinsdag 5 maart Feestelijke middagen voor de kinderen.

Gezellig samenzijn
Na de kerkdienst is er voor (oud)leden een gezellig samenzijn in de Fonkel. Daar er in 55 jaren vaak verhuisd word zijn vele adressen en de e-mailadressen van oudleden niet meer bekend of up to date. Oud leden die het op prijs stellen om uitgenodigd te worden en de nodige informatie te ontvangen betreffende het jubileum kunnen hun gegevens doormailen naar secretaris@rampetampers.nl

Meer info: secretariaat 0492-517210 of secretaris@rampetampers.nl Zie ook www.rampetampers.nl Facebook: www.facebook.com/rampetamper


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Toon van de Wijk

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *