Prins Frans d’n 1e voorop bij de Kwietkedieten in Mierlo-Hout

Prins Frans d’n 1e gaat voorop bij de Kwietkedieten! In een feestelijk Gasterij werden de Kwietkedieten door Clarien Ernes naar binnen gehaald.

Vorst Martien Maas neemt dan de microfoon over om op zijn eigen voortreffelijk wijze als preekstal meester de middag kleur te geven. Omdat de voorzitter Jolande van de Wiel afwezig is heeft Martien ook haar taken op zich genomen.
De middag is gestart met de nodige officiële plichtplegingen. Prins Cor d’n 3e nam samen met zijn lieve prinses Gon afscheid na een prachtig jaar als heersers van onze residentie “woonzorgcentrum Alphonsus”! Ook waren er mooie woorden voor aftredend grootvorst Nelly Coppens. Zij heeft plaatsgenomen in de raad en ex prins Cor d’n3e heeft haar taak als grootvorst overgenomen.

Dan is de tijd gekomen dat de nieuwe prins bekend wordt gemaakt.

Dit gebeurd door de quiz hoedje op hoedje af. Als de uitkomst bekend is, wordt prins Frans d’n 1e onder groot applaus van familie en bewoners welkom geheten en voorzien van de nodige versiersels.
Prins Frans d’n 1e heeft er ondanks zijn hoge leeftijd van bijna 97 jaar erg veel zin in. Hij wil van de komende carnaval een feest van te maken. In zijn toespraak riep hij ook zijn onderdanen op om aan te sluiten tijdens de activiteiten die er worden georganiseerd. Je bent zo oud als je je voelt, zegt hij vol overtuiging. Iedereen die hier woont heeft zijn verhaal, maar het gaat erom dat je je er niet door laat kisten zegt hij fier. Doe een leuk hoedje op of maak een rode neus, dan vergeet je een beetje wat je bezig houd. Maak er nog iets van!
Het is dan ook zijn wens om samen met de zusterverenigingen in Mierlo-Hout deze carnaval tot een succes maken. Met zijn leus “lekker springen en dansen” zal dat zeker lukken. Alaaf!


Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie 
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
 Telefoon: 088 166 67 00
Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter

Website:  www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
E.mail:     info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter:   @MierloHout_nu
Google+   Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *