Prestigieuze bruidsfotografie verkiezing van Nederland

Op maandag 13 januari 2020 zijn de nominaties bekend gemaakt van de grootste en meest prestigieuze bruidsfotografie verkiezing van Nederland: de Bruidsfoto Awards 2020. Bruidsfotograaf Arno de Bruijn van Trouwdag in Beeld uit Brandevoort sleepte hierbij voor het derde keer een nominatie in de wacht met de foto: The Tree of Life & Love in de categorie: Bruidspaar. Uit enorm veel inzendingen nomineerde de internationale, onafhankelijke vakjury van de Bruidsfoto Awards begin dit jaar de genomineerden in verschillende categorieën.

Over Arno de Bruijn

Iets meer dan tien jaar geleden heeft Arno de Bruijn van zijn passie zijn werk gemaakt als fulltime bruids- en portretfotograaf. Arno maakt grensverleggend werk. Hij weet je telkens te verrassen met zijn eigenzinnige standpunten, composities, lichtvoering en kleurgebruik. Zijn werk is een voorbeeld van de revolutie die zich momenteel voltrekt in de bruidsfotografie: Esthetiek in combinatie met journalistieke fotografie, waarbij alle nieuwe middelen en creatieve tools worden benut.

Fotografie stijl

Hoe raakt een foto je op één of andere manier? Een goede bruidsfoto moet je voelen, direct laten leiden naar het onderwerp en je weer even terug laten keren naar dat unieke moment. Met een eigen ongedwongen en esthetische blik op fotografie weet Arno bruidsparen altijd te ontspannen en zoals ze zijn op de foto te krijgen. Iedere bruiloft is uniek en de echte waarde van bruidsfotografie komt pas achteraf want herinneringen zijn voor het leven.

Over de genomineerde foto: The Tree of Life & Love

De genomineerde foto is afgelopen jaar op een mooie zomerdag gemaakt op de Veluwe. Niet een mooie dag vanwege het weer want het regende nagenoeg de hele dag pijpenstelen. Het was een mooie dag omdat het verhaal van dit bruidspaar meeslepend, emotioneel en werkelijk zo mooi was. Een echt liefdesverhaal waar overleven en liefde centraal staat. Niettemin zijn we op de feestavond toch even naar buiten gegaan omdat Arno toch nog een soort kunstwerkje voor aan de muur wilden maken voor dit lieve bruidspaar. Het licht, het verhaal en het kleurrijke bruidspaar kwamen magisch tot samenspel in deze foto met als resultaat één van de mooiste trouwfoto’s die Arno ooit heeft gemaakt: The Tree of Love & Life

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2020 is de race nu echt van start gegaan, want aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden kunnen een stem gaan uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s via www.bruidsfotoaward.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *