Politievlogger Jan-Willem draait dienst mee bij Politie Helmond

Op zondag 12 januari 2020 kwam er een vlog online op het YouTube kanaal politievlogger Jan-Willem, waarin te zien is dat hij 2 diensten mee gaat draaien bij Politie Helmond.

De 2 diensten zijn opgesplitst in 2 afleveringen. Deze aflevering mag hij mee met Frans en hij heeft tijdens zijn dienst de rol om op te treden als de OVD ook wel de Officier van Dienst. Bekijk zelf de aflevering onder de tekst.

Politievlogger

Jan Willem is zijn kanaal begonnen op 23 mei 2016, waarin hij bij Politie Almere-Buiten. Begon te filmen over zijn werk. Wat hij allemaal doet bij de politie maar ook wat hij allemaal tegen komt tijdens zijn diensten. Dit werd langzaamaan een succes. Nu draait hij noodhulp diensten bij Politie Houten. Dat is nu ook zijn bureau waar hij gestationeerd is. Buiten dat kwam de nationale politie erachter dat zijn vlogs erg goed bekeken werden. Daarom ondersteunt de nationale politie hem in het maken van de video’s en mag hij in Driebergen, het nationale politiebureau, zijn video’s maken, maar ook uitstapjes regelen naar andere bureaus zoals Helmond.

Volgende aflevering

Er komt nog een 2e aflevering online deze zal je volgende week zondag rond de klok van 10 uur kunnen zien. In deze aflevering zal hij een horecadienst mee draaien in Helmond. Wat daarin allemaal gebeurt liet hij nog niet door schemeren dus dat is nog even afwachten.


Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jason Gerritsen

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *