Polaris mannen maken geen fout tegen Stravoc/VC Weert

De heren van Polaris blijven aansluiting houden met de top van de 3e divisie.

Na de 4-0 overwinning tegen het laaggeplaatste Stravoc en de nederlaag van koploper Hovoc delen de heren van Polaris de 2e plaats. In de eerste set liet Polaris zien wat ze in hun mars hebben. Met goed verzorgd spel werd een prima set afgeleverd. Polaris was op elke positie beter en liet de gasten uit Weert alle hoeken van de zaal zien: 25-15. De tweede set leek van eenzelfde kaliber. Echter op 9-7 stokte de machine. Het spel van Polaris werd iets minder verzorgd, kleine kansjes bleven onbenut, zodat de gasten uit Weert in het spoor konden blijven van Polaris, met zelfs een voorsprong in de slotfase: 20-21. Na een time out zette Polaris de puntjes op de i, en Luc van Bree serveerde de thuisploeg met 5 punten op rij naar 25-21 setwinst.
Na een eenvoudige 25-16 setwinst in set drie maakten de Helmonders de wedstrijd overtuigend af. Blokkades van Yannick van de Ven en Tom Klaversma, sterk verdedigen van Mitch Hommersom en aanvallende klappen van Mees Sengers, Steff de Vries en vooral uitblinker Cas Heezemans sloopten de Limburgers: 25-19, en een 4-0 overwinning. Trainer coach Hans van Steenis van tevreden. ‘We incasseren nog teveel punten achter elkaar en dat is een verbeterpunt, maar verder kan ik alleen maar tevreden zijn’.

IMG_4078        IMG_4076    IMG_4075

Meer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws:
www.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Brouwhuis
Twitter:  @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door VC Polaris

Volleybal, teamgeest, openheid, familie en fun. Helmonds enige volleybalvereniging die ook deelneemt aan de NeVoBo-competitie. VC Polaris bruist van het leven met vele heren-, dames-, recreanten- en jeugdteams en een eigen CMV-afdeling. De club telt meer dan 20 NeVoBo-teams waarvan enkele teams volleyballen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *