Platenbeurs in Helmond centrum druk bezocht

De Platenbeurs in Helmond centrum werd zondag 9 augustus ondanks het warme weer toch druk bezocht.  Voor de verzamelaars van het zwarte vinyl was het weer genieten. Vanwege de warmte was het vooral ’s morgens aardig druk.

Diverse marktkramen stonden afgeladen vol met bakken en dozen lp’s en in sommige kramen presenteerden zelfs nog singletjes. Verzamelaars die een bepaalde zanger of groep zochten, graaiden gretig in de bakken om zo hun favoriete plaat te pakken te krijgen.

Bij diverse kramen stonden er ook geluidsinstallaties te spelen. Het waren klanken van The Doors, Golden Earring, de Monkees, Cuby and the Blizzards maar ook muziek van The Clash, Uriah Heep en de Boomtown Rats (van heel vroeger). De muziek uit de tijd van weleer vergemakkelijkte wellicht de zoektocht naar de ontbrekende lp’s in de verzameling,  maar ook bracht de muziek uit een ver verleden de nostalgie weer naar voren. Op de platenbeurs was het voor de liefhebbers dus een interessante zoektocht naar die ene lp waar men al jaren naar zocht.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *