Picknicken in Burgemeester Geukerspark

Helmond Marketing en drie horecaondernemers hebben het plan opgevat om picknickboxen samen te stellen. Met het idee dat deze dan genuttigd worden aan de nieuwe picknicktafels in het onlangs geopende Burgemeester Geukerspark. 

Ook wordt het ‘Ondernemerskwartet’ van stadskunstenaar Tahné Klein toegevoegd aan het pakket, om daarmee een spelletje te spelen tijdens het picknicken. De horecaondernemers zijn:

http://www.de-bieb.nl/, Lunch en zo en https://welkomthuishelmond.nl/.

De picknickboxen zijn vanaf vandaag, zaterdag 27 juni, te bestellen bij de ondernemers. Voor de bijgevoegde kwartetten geldt op = op.

Hou het park schoon

Om ervoor te zorgen dat de gebruikers van de picknickbox hun afval opruimen, wordt door de ondernemers 5 euro statiegeld gevraagd voor de picknickbox. Die kan inclusief afval teruggebracht worden naar de horecagelegenheid. De ondernemer zorgt vervolgens voor de juiste manier van afvalwerking.

Vooraf bestellen

De boxen zijn telefonisch of via de mail te bestellen bij de aangesloten horecaondernemers. Het aanbod verschilt per ondernemer. Er dient rekening gehouden te worden met voorbereidingstijd van het gekozen picknickpakket. Daarom wordt er aangeraden om de picknickbox minimaal 1 dag voorafgaand aan het picknickmoment te bestellen.

 

foto: Henk van Dijk

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *