Arno van den Berg Massages

Adres: Middachtendreef 25
5709 RW Helmond
Telefoon: 0492-559621
E-mail:
Website: Arno van den Berg Massages
Facebook:

Arno van den Berg Massages

Leuk dat je op mijn website komt kijken.
Ik ben Arno van den Berg, 48 jaar woonachtig in Helmond.

Ik wil hier graag even uitleggen hoe ik bij het mooie vak van ontspanningsmasseur ben gekomen. Al enkele jaren merk ik dat ik steeds meer belangstelling krijg voor het spirituele zonder daar in door te schieten. Ik heb diverse cursussen en workshops gevolgd bij Inge Mommers in Asten om mij inzicht te geven in deze materie.

Tijdens mijn Reiki 1 cursus kwam naar voren dat ik de gave heb om mensen te helpen door middel van magnetiseren. Ik moet zeggen dat dit echt heel erg mooi is en dat ik daar dus graag meer mee wil doen. Heel begrijpelijk wordt dit regelmatig als erg zweverig ervaren en kreeg ik de tip om dit te combineren in een massage. Ik heb bij KIOM in Son de beroepsopleiding ontspanningsmasseur gevolgd, een prachtige opleiding.

Na het behalen van de beroepsopleiding ontspanningsmassage bij KIOM heb ik me nog bekwaamd in de hotstone massage, aromatherapie, hoofdpijnmassage, fibromassage en afslankmassage.

Sinds een jaar of vijf nu ben ik bezig in mijn eigen praktijk aan huis en bij het Levensatelier in Asten om mensen te verwennen met een heerlijke ontspanningsmassage.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok