Pathé biedt actie, spanning, romantiek en humor

Nu het weer grauwer wordt, zoeken we geleidelijk aan binnen de gezelligheid op. En wat is een leukere binnenactiviteit dan naar de film gaan? Daarom heeft Pathé ook in september weer een selectie aan toptitels klaarstaan.

Maak er een veilig 1,5 meter uitje van met onze Ladies Night The Secret: Dare to Dream en zwijmel heerlijk weg bij deze romantische film. Wie wil lachen kan naar The War With Grandpa, de hilarische familie komedie met Robert DeNiro in Home Alone-stijl. Transformer-fans kunnen genieten van de gouden combinatie van explosieve actie en Megan Fox in Rogue. Toch meer in voor een thrill? Dan zit je deze maand goed, oftewel op het puntje van je stoel, bij zowel The New Mutants als Antebellum.

De diepte in

Daarnaast kunnen bezoekers deze maand ook meer de diepte in. Met bijvoorbeeld ‘s werelds meest geliefde bioloog in David Attenborough: A Life On Our Planet. Of leer meer over één van de meest beroemde schilders ooit in A Night at The Louvre, Leonardo Da Vinci. Als klapper op de vuurpijl is er natuurlijk ook de langverwachte Tenet, Christopher Nolan’s enthousiast onthaalde actiethriller, die sinds 26 augustus bij Pathé te zien is. Naast de originele versie en Dolby Cinema, vertoont Pathé hem ook in 4DX en IMAX. Al met al is er deze maand genoeg reden om Pathé een corona-proof bezoekje te brengen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *