Ouders van schooluitvallers

Oproep

Ik ben een moeder van drie kinderen, waarvan er twee zijn uitgevallen op school. Hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit spelen zeker een rol. Voor hen is momenteel geen passend onderwijs en zij zitten nu thuis, terwijl er nu al anderhalf jaar naar een oplossing gezocht wordt. Dit doet heel veel met mij als moeder. Machteloosheid, frustratie, verdriet. Het begrip van de buitenwereld is vaak beperkt of ver te zoeken. Ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta.

Daarom heb ik besloten via Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant een zelfhulpgroep te starten voor ouders van schooluitvallers. Of thuiszitters zoals deze groep in de media vaak genoemd wordt. Een zelfhulpgroep is een groep met lotgenoten die elkaar steun bieden door het delen van ervaringen. Het samenkomen kan je rust, acceptatie en kracht geven. Je staat er niet alleen voor.

Herken je je in mijn verhaal en zou je samen met mij deze groep willen starten in Helmond of omgeving, neem dan contact op met het Zelfhulp Netwerk. Ook als je alleen wil deelnemen aan de groep kun je contact opnemen.

Zelfhulp Netwerk is een stichting die zelfhulpgroepen ondersteunt.

Belangstelling?
Neem dan contact op met het Zelfhulp Netwerk door:
– te bellen met 040-2118328
– te mailen naar eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl
– het invullen van het contactformulier

Wij verzoeken je om de naam van de groep te vermelden zodat wij je gericht kunnen helpen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *