Opvoeden van tieners lastig? Doe mee met de training Positief Opvoeden van Leren met LEV

Voor veel ouders is het opvoeden van tieners niet altijd gemakkelijk. Hoe pak je het goed aan? Wat werkt wel en wat niet? Wissel ervaringen uit en leer hoe je gewenst gedrag kunt stimuleren én de sfeer in huis weer kunt verbeteren. Meld je aan voor de training ‘Positief opvoeden van tieners’, deze start op dinsdag 12 november. Inschrijven kan op http://bit.ly/lerenmetlev-positieftieners.

 Komt je kind vaak te laat? Is er regelmatig ruzie over huiswerk, gamen en smartphonegebruik? Laat je kind opstandig gedrag zien? In de training Positief Opvoeden van tieners leer je de oorzaken hiervan te herkennen en gewenst gedrag te stimuleren. In de training staan de basisprincipes en opvoedstrategieën van Triple P, het Positive Parenting Program, centraal. Triple P is een opvoedmethode waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het werkt!

Een groepstraining biedt het voordeel dat je niet alleen van de trainer leert maar ook van de deelnemers die in vergelijkbare situaties zitten. Je ervaart ook dat je niet de enige bent die met bepaalde uitdagingen te maken heeft. De trainingen wordt gegeven in het Centraal kantoor van LEVgroep, Penningstraat 55 in Helmond.

Meedoen of meer informatie?

Meer informatie en aanmelden kan via www.lerenmetlev.nl (zie inwoners) of neem contact op met de trainer: Liesbeth Schobers: liesbeth.schobers@levgroep.nl, telefoon: 06 41 03 88 25. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Op www.lerenmetlev.nl vind je meer trainingen voor inwoners, vrijwilligers en beroepskrachten.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *