Optreden Gluren bij de Buren in Bibliotheek Helmond

met Otine van Erp en John van der Sanden

Op zondagmiddag 9 februari spelen Otine van Erp en John van der Sanden tijdens Gluren bij de Buren in Bibliotheek Helmond. Ze spelen de voorstelling: ‘Domweg zo mooi’. Deze poëtische voorstelling past mooi bij de Poëzieweek, die deze week plaatsvindt. Kom ook, want er is altijd tijd voor een gedicht. De toegang is gratis.

Domweg zo mooi

Muzikale poëzie en poëtische kleinkunst

‘Domweg zo mooi’ is het tweede muzikale poëzieprogramma van Otine van Erp en John van der Sanden. Er valt nog genoeg te genieten. Dus kwam er een tweede bloemlezing. John zingt en vertelt nog even enthousiast. Otine speelt nog prachtiger op haar accordeon.
Net als in ‘Terwijl de kater sliep’ nemen ze je mee langs mooie gedichten die op muziek zijn gezet en poëtische kleinkunstliedjes: van ‘Domweg gelukkig in de Dapperstraat’ via Claus, Wilmink en Lanoye naar ‘Zo mooi’ van Maarten van Roosendaal. En weer terug. Van en voor liefhebbers.


Wanneer:        Zondagmiddag 9 februari tussen 12.00 en 16.00 uur

Waar:              Bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11

Entree:            Gratis toegang


 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *