Opschoonweek Kinderdagverblijf De Bereboot

Kinderdagverblijf De Bereboot uit Dierdonk houdt een Opschoonweek en gaat van 14 tot en met 18 september dagelijks op pad met de kinderen in de wijk Dierdonk en de Bakelse Beemden. Het kinderdagverblijf ziet zichzelf als supporters van schoon en als Groene Kinderopvang. 

Al 18 jaar is de Landelijke Opschoondag op de 3e zaterdag van maart. Behalve dit jaar, vanwege corona. Maar er is een nieuwe datum gevonden. In plaats van een frisse start van de lente, is het de aftrap van de herfst op 19 september.

De Landelijke Opschoondag is hét moment voor inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen om samen in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Het RIVM raadt samenkomen af en daardoor is de Opschoondag verplaatst naar zaterdag 19 september. Die dag is het namelijk ook World Cleanup Day, op initiatief van de Plastic Soup Foundation. Het doel van deze dag is om de omgeving zo (zwerf)afvalvrij mogelijk te maken.

Meer weten of een kijkje nemen? Neem contact op met Lidian van Esch (06-48546721).

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *