Oproep Stichting Bedrijventerreinen Helmond voor laptops

Stichting Bedrijventerreinen Helmond doet via de nieuwsbrief van de aangesloten bedrijven een oproep voor oudere laptops, Ipads of vergelijkbare apparaten. Ze worden ingezameld voor bewoners van verzorgingshuizen en voor digitaal onderwijs.

De Stichting Bedrijventerreinen Helmond haalt die apparaten graag op. Er zijn mensen, veelal in verzorgingshuizen, die vanwege besmettingsgevaar geen fysiek contact mogen hebben met hun familie. De beschikbaar gestelde apparatuur wordt opgehaald, ontsmet, opnieuw geïnstalleerd en naar de verzorgingshuizen gebracht. Bewoners kunnen dan digitaal met hun familie communiceren bijvoorbeeld.

Onderwijs

Een andere doelgroep is onderwijs. Het onderwijs op afstand is niet voor alle kinderen gemakkelijk te volgen , omdat zij soms geen computer beschikbaar hebben, of die moeten delen met thuiswerkende ouders, broertjes en zusjes. Ook hiervoor zoeken wij gebruikte apparatuur.

Er zijn meer dan honderd apparaten nodig. De ingeleverde apparatuur wordt zorgvuldig geadministreerd en komt na gebruik terug bij de eigenaar, indien wenselijk. Heeft u apparaten? Mail dan naar Patrique Dankers, via: P.Dankers@e-quest.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *