Opening watertappunten Antoon van Dijkschool

Op woensdag 23 september is het Nationale Kraanwaterdag én voor JIBB+ het geschikte moment voor de officiële opening van de watertappunten in Helmond. In het afgelopen jaar zijn er bij zeven basisscholen een watertappunt geplaatst.

JOGG en het programma Gezonde School voeren het Nationaal Preventieakkoord (waar de waterpunten uit voort vloeit) uit. Vanaf 23 september − Nationale Kraanwaterdag − kunnen scholen hun belangstelling kenbaar maken voor de tweede ronde van de Subsidieregeling watertappunten. En deze keer ook voor voortgezet onderwijsinstellingen.

DrinkWater

Jibb+ stimuleert het water drinken onder jongeren door middel van het DrinkWater project. Hiervoor zitten zij aan tafel met verschillende partijen en partners om de bewustwording van gezonde voeding te stimuleren onder kinderdagverblijven, scholen, jongeren en ouderen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *