Op 10 februari gaan we Gluren bij de Buren!

Maar liefst 39 Helmonders openen komende zondag hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden. Met in totaal 117 optredens laat Helmond op zondag 10 februari zien wat ze in huis heeft.

 

Deze zondag kan er door heel Helmond gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 39 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars van 30 minuten die gratis zijn te bezoeken.

 

Het programma staat online

Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via www.glurenbijdeburen.nl

 

GLUREN BIJ DE BUREN

zondag 10 februari 2019

12:00 – 17:00

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

www.glurenbijdeburen.nl/helmond

Nu live te volgen op ons YouTube kanaal >> https://www.youtube.com/channel/UCtkaZB5iDBZNQxfUJCv6AZg

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *