Officiële opening festiviteiten 75 jaar vrijheid in Mierlo-Hout

Ook Helmond en De Peel vieren dit jaar op grote schaal 75 jaar vrijheid. De aftrap van alle regionale festiviteiten vindt plaats op vrijdagmiddag 6 september in Mierlo-Hout.
In Woonzorgcentrum Alphonsus opent Pastoor Norbert Swagemakers de middag waarna een samenzijn is met de bewoners en alle belangstellenden die even de gelegenheid hebben om gezellig binnen te lopen in de buurtkamer. Iedereen is van harte welkom.
Stichting Herdenkingsmonument Mierlo-Hout (HMMH) zal o.a. een toelichting verzorgen die geheel en al is gericht op de komende bevrijdingsfestiviteiten.
Tijdens de presentatie worden bezoekers o.a. op de hoogte gebracht van de grote doortocht van “Garden 75” die op dinsdag 17 september gaat plaatsvinden. In het centrum van Mierlo-Hout wordt op die dag omstreeks 12.00 u. een colonne met circa 125 authentieke voertuigen uit de 2e W.O. verwacht.
De bemanning van Garden 75 pauzeert die middag op de Hoofdstraat en er is dan ruimschoots de tijd om de voertuigen te bezichtigen. Meer informatie in de media volgt spoedig. Kijk voor meer info op www.monumentmierlohout.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Herdenkingsmonument Monument Mierlo-Hout

Stichting Herdenkingsmonument Mierlo-Hout 22 september 1944 (HMMH). Opgericht 22 september 2011.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *