Nu online: Mijn kind en gamen en Mijn kind en drugs

Het ondersteunen van ouders is een belangrijk onderdeel van ons werk. Dit doen we door voorlichting, advies en informatie te geven, maar ook door ouders één op één te begeleiden.

We horen tijdens de begeleiding vaak dat ouders het lastig vinden om hulp te zoeken, daarom willen we laagdrempelig ondersteuning bieden via een Facebookgroep.

Daarnaast geven ouders aan het vaak fijn om met andere ouders in gesprek te gaan. Hoe gaan zij in deze situatie om? Welke tips hebben ze? En soms kan het natuurlijk ook gewoon heel fijn zijn om even je hart te luchten.

Mijn kind en gamen

Deze groep is voor ouders die meer willen weten over gamen, wat je als ouder kan doen om te zorgen dat je kind minder gaat gamen. Maar ook hebben we het over gameverslaving en hoe je dit kan voorkomen. Met andere woorden hoe houd je het gamen leuk.

https://www.facebook.com/groups/925653124547252/

Mijn kind en drugs

Als je als ouder geconfronteerd wordt met het drugsgebruik van je kind, kan dit veel vragen bij je oproepen.

https://www.facebook.com/groups/695228927709922/

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Novadic Kentron Helmond

NK is dé expert voor verslavingszorg en verslavingskunde in Brabant. Een dynamische organisatie, met loyale, professionele en betrokken medewerkers. Letterlijk en figuurlijk dicht bij de cliënt, met vestigingen in heel Brabant en een persoonlijke aanpak, of het nu gaat om preventie, kortdurende of specialistische behandeling of intensieve zorg en begeleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *