NLdoet 15 en 16 maart overal in Helmond actief

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie in Nederland, is in Helmond door veel organisaties omarmd. Ruim 30 organisaties hebben een klus aangemeld waaraan op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zo’n 400 vrijwilligers zullen meedoen. Veel klussen zijn al vol maar er zijn nog tientallen vrijwilligers nodig om alle klussen te klaren. Doe mee! Op www.helmondvoorelkaar.nl/nldoet vind je een totaaloverzicht van de klussen in Helmond. Kun je niet op 15 of 16 maart? Bekijk dan de klussen en hulpvragen die je op een ander moment kunt doen. De klussen zijn heel divers dus eigenlijk is er altijd wel iets dat bij jou past. Met ouderen naar het museum, de wijk opruimen, struiken aanplanten, kattenkooien in elkaar zetten, wijkgebouwen of kantines opknappen, kostuums maken etc. Binnen of buiten, samen of alleen, veel is mogelijk.

Cakes van LEVgroep voor alle vrijwilligers

LEVgroep trakteert alle deelnemers van NLdoet op een overheerlijke zelfgebakken cake. Medewerkers en vrijwilligers bakken deze cakes en brengen ze rond bij alle organisaties die mee doen. Een traditie die LEVgroep al jaren in stand houdt en die menigeen in Helmond weet te waarderen!

 Meedoen?

Wil je alleen of samen met vrienden, collega’s of buren nog meedoen met NLdoet? Bekijk dan de klussen op www.helmondvoorelkaar.nl/nldoet en meld je aan. Ook organisaties kunnen nog steeds klussen aanmelden.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *