Nieuwe Prins bij de Rampetampers

Op vrijdag 1 november 2019 is Prins Ton d’n Urste in Residentie de Fonkel als prins van de Rampetampers voorgesteld. Dit In het bijzijn van zijn vriendin Ilse en zijn kinderen, vrienden, bekenden en een aantal bevriende carnavalsverenigingen. Ton heeft vorig jaar al van het carnaval in de Fonkel mogen genieten toe als Burgemeester aan de zijde van Prins Werner d’n Urste.

Prins Ton (Coolen) d’n Urste is 58 jaar, woont in Dierdonk en is werkzaam bij de NS  als personeelsplanner op het Regionaal Besturings Centrum.

Prins Ton d'n Urste

Prins Ton d’n Urste

Prins Ton heet u graag welkom tijdens de zittingsavonden op 30 januari en 15 februari en de feestelijke middagen voor kinderen op 24 en 25 februari. Prins Ton d’n Urste wordt in zijn zware taak bijgestaan door Burgemeester Werner, Ceremoniemeester Gerard, Vorst Koen en de wijze Raad met een geweldige Minigarde, Dansgarde, en Showgroep.

Heeft u ook zin de raad te komen versterken? neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor informatie zie www.rampetampers.nl of mail naar secretaris@rampetampers.nl tel 0492-517210.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Stichting Draaiorgels Helmond

De stichting is opgericht met notariele akte BS33036STI op 1 november 2013 De primaire doelstelling is het behoud van de draaiorgels voor Helmond en haar omgeving en operationeel houden van de collectie te bevorderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *