Nieuwe keet aanwinst voor Buurttuin Brandevoort

Begin dit jaar is de Buurttuin Brandevoort verhuisd naar een nieuwe plaats in de wijk. Dankzij een club van enthousiaste vrijwilligers is het weiland vol plassen inmiddels een echte tuin geworden. In de Buurttuin worden groenten, kruiden, bloemen en fruit volgens biologische principes verbouwd.

Ze zijn heel blij met hun nieuwe aanwinst: de keet. Sinds kort staat er een blauwe houten keet in de tuin. Een plek waar de vrijwilligers kunnen schuilen in geval van regen. Met de keet komen er weer nieuwe ideeën en mogelijkheden voor de tuin. Ze gaan eerst wennen aan de keet en kijken of ze geschikt meubilair kunnen vinden. De keet is inmiddels omringd door courgetteplanten. Over  enkele weken is het omringd door groen en hoort het er echt helemaal bij.

De vrijwilligers van de Buurttuin raken niet uitgepraat over hun tuin. Wil je meer weten? Kom gerust eens kijken op de nieuwe locatie tegenover het Carolus Borremeus.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Erwin

Passie voor fotografie/video en speciaal natuurfotografie. Woonachtig in wijk Brandevoort en daar actief als redactie / fotografie voor Ditisonzewijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *