Nieuwe eigenaar Dance & Fitness Center UnityEight

Vanaf 1 juli mag Martijn Verschuren zich de nieuwe eigenaar van ‘UnityEight” noemen. Hij nam het stokje over van Lisette van der Meulen, die aan de basis heeft gestaan van de succesvolle Helmondse dans en sportschool.

Voorbereiding
Martijn is maar wat trots: “Lisette en ik hebben een heel lange geschiedenis samen. Als baby gaf ze me nog de fles als ze kwam oppassen. Het was voor ons beiden al jaren duidelijk dat, wanneer Lisette haar levenswerk zou overdragen, het aan mij zou zijn. Daarom was ik niet alleen als choreograaf, trainer en docent verbonden aan Unity Eight, maar ook als manager. Op die manier kon ik langzaamaan groeien in mijn nieuwe rol als eigenaar. Lisette heeft me hiervoor alle ruimte gegeven zodat ik goed voorbereid dit avontuur aan kan gaan.” Lisette wil dan ook graag al haar klanten bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. 


Hard werken   

Afgelopen maanden is hard gewerkt om de overdracht soepel te laten verlopen.
Lisette van der Meulen: “ik zag de inzet van Martijn en de groei die hij zakelijk en privé doormaakte. Dat maakte de beslissing voor mij om het stokje over te dragen een stuk gemakkelijker. Het is hard werken maar de voldoening is er ook naar. Ik blijf als dans en sportdocent verbonden aan Unity Eight, want aan stoppen denk ik nog niet!”

 

Veranderingen

Voor de sporters en dansers zal er weinig veranderen. De grootste veranderingen zullen achter de schermen plaatsvinden. Op termijn zullen ook aan de voorkant noodzakelijke stappen gezet worden.

  

Aanbod
Bij UnityEight kan men terecht voor een breed scala aan dans en sportlessen: van yoga tot Zumba, van HipHop tot Dancehall en No Nonsense Fitness! 

UnityEight is een dansschool én een sportschool. Het is een plek waar mensen van allerlei leeftijden en afkomst bij elkaar komen om te sporten, of hun passie te beoefenen. Maar ook een plek voor gezelligheid en een kop koffie. Een plek waar trotse ouders naar hun dansende kinderen komen kijken, of waar mensen hun doelen proberen te verwezenlijken. UnityEight is een dansschool die op professioneel en amateurgebied actief is. Al jaren komen er dansers uit heel Nederland naar de verschillende workshops of danskampen. Je kunt wel stellen dat UnityEight een broedplaats is voor talentontwikkeling. Vanuit de locatie in Helmond zijn al verschillende dansers naar het professionele circuit doorgestroomd. Het team van instructeurs bestaat uit een groep van enthousiaste dansers en sporters. Deze erkende en gediplomeerde instructeurs hebben jarenlange ervaring binnen hun vakgebied. Kijk even op www.unityeight.nl voor meer info.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *