Nieuw bij LEVZomerweken samenwerking met Lang Leve Cultuur en Jibb+

LEVgroep organiseert voor het dertiende achtereenvolgende jaar de LEV Zomerweken, een activiteitenprogramma voor Helmondse senioren (55-plussers) tijdens de zomervakantieperiode. Ook dit jaar hebben we met veel plezier gewerkt aan een interessant en gevarieerd aanbod.
Nieuw dit jaar is de samenwerking met Lang Leve Cultuur en Jibb+. Hierdoor is het programma uitgebreid met een aantal aantrekkelijke culturele en sportieve activiteiten.

De maanden juli en augustus staan voor vakantie en mooi weer. Alles is anders dan de rest van het jaar. Voor veel senioren een tijd waarin veel vaste activiteiten een paar maanden wegvallen. Wekelijkse clubs bijvoorbeeld starten pas weer na de zomer en dagen duren soms wel heel lang. Wat ons betreft blijven de Helmondse 55-plussers ook deze zomer lekker actief. Het programma biedt meer dan 50 sportieve, educatieve en gezellige zomeractiviteiten. Er is volop aanbod, ook in de wijken.

Dit jaar staan naast succesvolle ‘gouwe ouwe’ veel nieuwe activiteiten en workshops op het programma. Voor de trouwe deelnemers dus een extra stimulans snel een keuze te maken uit het rijke aanbod. Een paar voorbeelden van nieuwe programmaonderdelen zijn de workshops Breakdance en Koffiebranden, evenals de busreis Kris kras door het buitengebied.

De brochure van de LEV Zomerweken is verkrijgbaar bij onder meer de bibliotheek Helmond-Peel, wijkhuizen de Fonkel, de Boerderij, de Brem, Westwijzer, de Lier en het TOV-gebouw, lunchroom de Keyser, de diverse zorgcentra en aan de receptie van het centraal kantoor van LEVgroep aan de Penningstraat in Helmond. Het programma en inschrijfformulier kan ook worden gedownload van onze website: www.levgroep.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *