Een nieuw eigenaar bij Kaldi in Helmond.

Wat betekent dat voor u?

Per 1 november 2019 zult u een nieuw gezicht treffen in de Kaldi-winkel aan de Oude Aa 8 in Helmond. Ingrid de Groot (50) is de trotse nieuwe franchise-eigenaar en gaat deze koffie- en theezaak, die inmiddels al 15 jaar in Helmond is gevestigd, voortzetten. Maak kennis met Ingrid en lees wat haar drijft om dit avontuur te starten.

Daar zie ik mijzelf wel staan

Ingrid: “Wij kopen al jaren onze koffie en koffiemachine bij Kaldi in Helmond. Het is een knus winkeltje en straalt gezelligheid uit. Op een dag zag ik via social media de oproep voorbijkomen dat de winkel ter overname stond. Toen dacht ik ‘Daar zie ik mijzelf wel staan’. Ik was op zoek naar een andere uitdaging, dus dit kwam op het juiste moment op mijn pad. Na veel gesprekken en overwegingen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en wilde er graag voor gaan”.

Persoonlijke verbinding en échte interesse in de klant

Ingrid heeft jarenlange ervaring in de horeca.

“Ik ben altijd met gasten bezig geweest om ze een goed verzorgde dag of avond te geven. Wat ik leuk vind is dat ik mensen nog herken wanneer ze een jaar later opnieuw in de zaak komen. Dat verrast mensen. Wanneer er een klik is, dan blijven mensen me nu eenmaal bij. Dat is mijn kracht,” vertelt Ingrid. “Dit zal zeker van pas komen bij het runnen van deze winkel. Met persoonlijke verbinding en échte interesse in mensen wil ik het verschil maken”.

Wat bied je Helmond met de Kaldi-winkel?

Ingrid heeft ideeën wat ze met de winkel wil gaan doen om het voor haar klanten nog leuker (en lekkerder) te maken langs te komen. “Kaldi is en blijft de vertrouwde winkel voor koffie en thee voor thuis of op de zaak én voor een bakje in de winkel of op het terras. Daarnaast hebben we leuke geschenkverpakkingen met lekkernijen en geef ik mensen advies bij de aanschaf van een nieuwe espressomachine. Mijn doel is om nog meer gezelligheid in de winkel te brengen. Dat het mensen uitnodigt lekker een krantje te komen lezen of met ’n laptop aan ’t werk te zijn onder het genot van een verse koffie of thee. Wat mij betreft wordt Kaldi de meest vertrouwde plek in Helmond waar je voor een kop koffie of thee komt, die je daarna ook thuis nog lekker kunt drinken”, sluit Ingrid mooi af.


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter

Website:  www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
E.mail:     info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter:    @Helmondcentrum
Google+    Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!


Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *